Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. vesonai
4. lamb
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. radostinalassa
3. vesonai
4. lamb
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
09.04.2013 10:39 -
Захар
Англичаните въвели модата да се подслажда чаят със захар, а по-късно и да се чистят зъбите със захар на кристали, но бързо се отказали, след като разбрали, че това е опасна и вредна за здравето практика. През 18 век европейците започнали да използват четката за зъби, когато в менюто им масово била включена захарта. Захар се получава от захарно цвекло или захарна тръстика. Има реална причина качествената кафява захар да е по-скъпа от бялата. Процесът е доста по-скъп, с по-сложна техника и с по-скъпи вещества. Захарта се е появила преди няколко хилядолетия в Индия и Китай. Дълго време е била считана за лекарство и се е купувала от аптеките. По цена била равностойна на златото.
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари